2723023741 Γρ. Επισκόπου 32, Πύλος protasis.sklavou@gmail.com
hero image
 
Ολοκληρωμένη Protasis
Σκλάβου Ελένη - Πολιτικός Μηχανικός
Τεχνικό Γραφείο - Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή - Διακόσμηση - Πύλος


 

Το τεχνικό γραφείο «Protasis» ιδρύθηκε το 2002, από την Ελένη Σκλάβου, πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό, στην Αθήνα. Tο 2008 η έδρα μεταφέρθηκε στην Πύλο Μεσσηνίας.
Οι σχεδιαστικές μας αξίες και η κατασκευαστική μας συνείδηση αποτελεί για μας πρόκληση ώστε όλα τα έργα μας να έχουν τη δική τους προσωπικότητα δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική με καθαρές γραμμές και μορφές.
Συνδυάζουμε το λεπτομερή σχεδιασμό με την εμπειρία της κατασκευής, ένας συνδυασμός που οδηγεί σε μια ξεχωριστή διαδικασία και μια τελική πρόταση, έτσι ώστε κάθε δουλειά μας να έχει την δική της ιστορία με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη μας.
Αναλαμβάνουμε και παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για διάφορους τύπους έργων, όπως κατοικίες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λιανικό εμπόριο, γραφεία, συντήρηση και αποκατάσταση κτιρίων, ξενοδοχεία, ανακαινίσεις κ.λ.π.
Το γραφείο συνεργάζεται με άρτια καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, όπως τοπογράφους, μηχανολόγους, ώστε οι μελέτες μας να είναι ολοκληρωμένες με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Μετά το στάδιο του σχεδιασμού και της αδειοδότησης του εκάστοτε έργου, ακολουθεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της συνολικής διαδικασίας για την πραγματοποίηση του. Αποτελείται από ένα πλήθος εργασιών και ανθρώπων που συνεργάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα, γεγονός που απαιτεί σωστό προγραμματισμό και εξειδικευμένη γνώση της οικοδομικής δραστηριότητας.

 
     
     
 
Αναλαμβάνουμε:
 • Εκπόνηση μελετών και έκδοση οικοδομικών αδειών
 • Επίβλεψη – Κατασκευή
 • Ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 • Διακόσμηση εσωτερικών χώρων
 • Αρχιτεκτονική φωτορεαλιστική απεικόνιση
 • Ρύθμιση αυθαιρέτων – Βεβαίωση μηχανικού
 • Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον
 • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοση

  Επιτυγχάνουμε άριστες κατασκευές και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με διαρκή επίβλεψη, φροντίζοντας για την σωστή διαρρύθμιση, την εργονομία και την πλήρη εκμετάλλευση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, παραδίδοντας το έργο  «με το κλειδί στο χέρι».
  Με την συνεχή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα των νέων τάσεων και υλικών, καθώς και την αναζήτηση και οργάνωση των καταλληλότερων συνεργείων, συνεργατών και προμηθευτών, μαζί με τη γενικότερη επίβλεψη του έργου εξασφαλίζουμε την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίτευξη του στόχου μας.
  Ήδη εκτός από την Περιοχή της Πύλου, δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Μεσσηνίας. Στην Περιοχή μας το ενδιαφέρον υπάρχει και από ξένους κυρίως από Ευρώπη αλλά και Αμερική που αγοράζουν χωράφια άρτια και οικοδομήσιμα και χτίζουν ή για επένδυση ή και για οικιακή χρήση.
  Τα τελευταία χρόνια οι ανακαινίσεις κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με μελέτη και σχεδίαση φωτορεαλισμού είναι στην πρώτη βαθμίδα του τζίρου. Ακολουθούν τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά και οικοδομικές άδειες.